fbpx

Handelsbetingelser hos EQUIWASH

Generelle oplysninger

EQUIWASH
Gammelgårdsvej 20
4000 Roskilde
CVR nr.: 39876558
Telefon: 71962276
Email: 

Priser

Hos EQUIWASH tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

EQUIWASH modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil blive opkrævet når behandling er påbegyndt på vaskeriet, og skal have fundet sted inden udlevering. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

EQUIWASH tilstræber at færdigbehandle din ordre senest 10 dage efter modtagelse.
Vi henter og bringer på hele Sjælland på aftalte opsamlingssteder.


Ved brug af Hent Og Bring (Service+) Bliver vasken afhentet og bragt til samme sted som er oplyst i ordren.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland, Jylland eller de danske øer.
Din vask blive fragtet i en af vores biler og bliver personligt afhentet og bragt af en af vores chaufører
OBS: Hvis vasken oplyst i ordren ikke befinder sig på den oplyste lokation på det aftalte afhentningstidspunkt vil der blive opkrævet gebyr på 50kr + gebyr for kørte km 10kr pr 10km.
Vores chaufør vil altid forsøge at komme i kontakt med dig inden han forlader bestillings-adressen såfremt din vaske-ordre ikke er fundet på adressen.
Der leveres og afhentes ordre alle ugens hverdage samt weekend. Du kan forvente afhentning inde for 48 timer efter bestilling
I visse perioder med ekstrem travlhed kan dog forventes en afhentningstid på op til 5 hverdage.

Skade / Reklamationsret / Bortkomst

EQUIWASH tilstræber at der ikke opstår skader eller fejl undervask, rens og behandling af dit udstyr.

Da vaskeri er en service, tilbyder vi ikke muligheden for reklamation da der kan ske hvad som helst i en vaskemaskine, ligesom der i princippet kan i en bilvask. Det er derfor vigtigt at køber har en Gyldig indbo forsikring, da denne vil kunne dække ved eventuel skade

Skulle der mod forventning være opstået en skade på dit udstyr under vask, kan du altid kontakte vaskeriet for at vende sagen, og se om vi eventuelt kan være behjælpelige.

Skulle dit udstyr mod forventning bortkomme, er det egen forsikring du skal tage kontakt til. Vi sørger for dit udstyr er lablet hele vejen igennem processen, og poserne bliver ikke pakket med din ordre før alle dele der er indleveret er samlet. Du kan eventuelt læse mere om hvordan vi sikrer din vask i vores “Ofte Stillede Spørgsmål” (FAQ)

Dækkenposer + ikeaposer eller lign. poser retuneres ikke, sørg derfor for at følge vores guide til den gode dækkenvask ved indlevering.

EQUIWASH
Gammelgårdsvej 20
4000 Roskilde

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

I det øjeblik en ordre er modtaget på vaskeriet og påbegyndt behandling bortfalder fortrydelsesret. Skulle din ordre befinde sig i en af vores biler, er der stadig mulighed for at aflyse ordren

Du kan ikke fortryde ved blot at lade vær’ med at betale for ordren. I så fald vil ordren blive pålagt rykkergebyr jævnfør gældende lovgivning og herefter sendt til inkasso.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Tilbagebetaling vil ske senest 7 hverdage efter modtagelse af fortrydelse såfremt det er sket inden behandling af orderen er påbegyndt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har bestilt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for EQUIWASH. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.