fbpx

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

GODE RÅD FRA EQUIWASH TIL DEN GODE VASKE OPLEVELSE

VED INDLEVERING

 • Pak altid din vask i gennemsigtige poser
 • Pak så meget som muligt i samme pose
 • Sørg for at posen indeholder digitalt-indleverings-nummer / eller seddel så din vask kan identificeres på vaskeriet
 • Posen skal være lukket med snor, tape, eller knude så nummer eller seddel der identificerer hvem ejer vasken ikke kan falde ud under transport

Vi modtager IKKE vask i IKEA poser, dækken-poser/tasker eller andre former for poser da det ikke er muligt for vaskeriet at holde styr på ejermand af disse.

VED ÆNDRING AF ORDRE / OG – ELLER REPARATION

 • Såfremt din ordre er blevet ændret, vil dette være blevet aftalt med vaskeriet, og du har efterfølgende modtaget en SMS, når denne SMS er bekræftet er ændringen af din ordre komplet og aftalen af ændring eller eventuel reparation bindende.
 • Vi tager gerne udstyr ind til rep der er vasket hos et andet vaskeri, men vi syr ikke dækkener der er beskidte. Vores symaskiner er følsomt maskineri som ikke skal udsættes for mudder og jord, hestepærer eller anden snavs som eventuelt kan få maskinen til at bryde sammen. Såfremt du har indsendt et beskidt dækken til reparation – vil du blive tilbudt en vask som du så kan takke “ja” til, hvorefter muligt reparation af udstyret kan finde sted.

VED MODTAGELSE

 • Gennemgå din vask, så du sikrer dig at du har modtaget hele din vask retur.

Vasket udstyr må ikke forblive i plastikken da den ikke er åndbar og der kan være restfugt tilbage i stoffet, yderligere kan der opstå restfugt i det pakkede såfremt det pakkes væk i poserne.

VED SYGDOM

VED SMITSOMME SYGDOMME SKAL DU OPLYSE VASKERIET OM DETTE PÅ TELEFON 71962276 SÅ DIN ORDRE SAMT ANDRE KUNDERS KAN HÅNDTERES SÅ VI UNDGÅR SMITTESPREDNING

Hos EQUIWASH gør vi alt vi kan for at sørge for at vi ikke spreder sygdomme. Derfor kommer al. indleveret vask også i karantæne i 48 timer inden der påbegyndes håndtering. Læs mere om hvordan vi håndterer sygdom

STADIG I TVIVL?

VORES “OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL” INDEHOLDER OPLYSNINGER ALLE BØR VIDE NÅR DU BRUGER EQUIWASH. DET ER SPØRGSMÅL VI FÅR OFTE FRA VORES KUNDER, OG SOM VI HAR SAMLET FOR AT GØRE DET NEMMERE FOR DIG AT FINDE SVAR.

Læs “Ofte Stillede Spørgsmål” (FAQ)

SÅDAN ER DIN VASK BEHANDLET

 • Vasket på max 30 grader
 • Slynget ved lave omdrejninger
 • Vasket med blide Svane og Astma og Allergimærkede midler
 • Specielt udviklet program til vask af dækken
 • Vasket og pakket med kærlighed

IMPRÆGNERING EFTER VASK (INFO)

Har du valgt imprægnering efter vask er dine dækkener blevet påsmurt 500 ml flydende NikWax Rug Proof imprægnering.

Dækkenet er blevet påsmurt imprægneringen på ydersiden, men imprægneringen er blandet med vand og derfor meget flydende og kan trænge gennem materialet- f.eks. hvis det er længe siden det sidst blev imprægneret

DONÉR GAMLE DÆKKENER – OG SPAR PENGE PÅ DIN REPARATION

Hos EQUIWASH går vi ind for genbrug, og for at sikre en så lav som mulig pris på reparation – men det er desværre ikke altid muligt. Det er derfor vi har brug for dig!

For at kunne give dig som kunde den bedste pris på reparation benytter vi rester fra gamle dækkener. Men det er ikke altid muligt hvorfor vi selvfølgelig også altid har ekstra stof, spænder, hager mm. På lager. 

For at kunne give den laveste mulige reparationspris til dig, så send dine gamle dækkener som er klar til udsmid med til os. Så kan vi skille dækkenet ad og benytte resterne både til reparation af dine dækkener men også den næste kundes. SÅDAN GØR DU: Læg de donerede dækkener i en pose for sig og smid en seddel i posen med påskriften “DONATION”